Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Sopa GaletsCatalunya és una de les regions que pot presumir de tenir una gran tradició culinària. Una de les característiques de la cuina catalana és la seva gran diversitat de productes, sabors i aromes, que permeten elaborar una innumerable gamma de diferents plats culinaris. Però, quin és el millor plat de la cuina catalana?, segons un concurs realitzat per la revista cuina.cat, els catalans i les catalanes han determinat que el seu plat predilecte és l’escudella i carn d’olla.

 

L’escudella i carn d’olla ha estat escollit com plat predilecte en el marc del Fòrum Gastronòmic, que es va celebrar a Barcelona durant el passat mes d’octubre. Es tracta d’un plat típicament tradicional preparat per les festes nadalenques. Un dels secrets d’aquest plat és la gran quantitat d’ingredients que conté, des dels ossos de la vedella per donar-li sabor fins a les cols, la botifarra negra, els galets, la careta de porc, entre molts d’altres.

Des de Teca Sàbat ja hem començat a escalfar els fogons de les nostres cuines per fer bullir el caldo per preparar la nostra recepta especial de l’escudella i carn d’olla. De tots els passos a seguir en aquest procés d’elaboració, el més important de tots és l’últim que consisteix en asseure’s a taula amb la família i gaudir d’aquest plat fantàstic i únic ple de sabor de la cuina catalana.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com