Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

T.SABAT. 094Catalunya és un dels territoris que gaudeix d’una àmplia i reconeguda tradició boletaire. El bolet és un dels productes típics amb més presència a la cuina catalana. N’hi ha de molts tipus i característiques diferents i, s’ha de saber triar quin és el bolet ideal segons el plat a cuinar. Des de fa més de 30 anys Teca Sàbat se’n va a Guardiola del Berguedà per comprar els millors bolets de temporada.

“Es tracta d’un proveïdor de confiança el qual garanteix un producte de primera qualitat, que és el que nosaltres volem oferir als nostres clients”, afirma Pedro López, gerent i cap de cuina de Teca Sàbat. A més, afegeix que “quant anem a comprar els bolets ens fixem que siguin de temporada, acabats de collir i frescos”.

La temporada ideal per adquirir bolets acostuma a ser entre la tardor i l’hivern. En aquest període de temps, Teca Sàbat carrega entre 40 i 50 kilograms de bolets els quals posa en conserva per mantenir el seu sabor aromàtic, natural i fresc fins el moment de ser cuinat i, posteriorment, consumit. Els camagrocs, el ceps, els rovellons i els moixernons són els principals tipus de bolets amb els quals els cuiners de Teca Sàbat s’encarreguen d’elaborar boníssimes i sorprenents receptes pels seus clients.

“Segons la recepta en la qual estiguem treballant fem servir un tipus de bolet o una altre, tenint en compte com volem integrar aquest producte dins del plat”, explica l’Àngel Torres, cap de cuina i xef executiu de Teca Sàbat. “Per exemple, el camagroc està pensat per acompanyaments com guarnicions, amanides o llenties mentre que el rovelló el fem servir per fer guisats de tall de rodó”, conclou l’Àngel Torres.

Teca Sàbat sempre prioritza obtenir el millor producte de qualitat, natural i fresc amb la finalitat d’oferir una cuina de màxim nivell per a tots els seu clients.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com