Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Bodego Es ELL’oferta gastronòmica de la Teca Sàbat està en constant evolució amb la finalitat d’oferir un resultat final d’alta qualitat. No només per les fantàstiques receptes i elaboracions dels seus xefs sinó també pel gran número de productes que disposen en els seus establiments. A les botigues de la Teca Sàbat, considerades com a botigues delicatessen, es poden trobar des d’una acurada selecció de fumats, ibèrics, foie, formatges, patés de la casa… fins a vins i caves, conserves i, sobretot, una gran selecció dels millors productes gourmet del mercat, que aporten un tret distintiu i diferenciador per a gaudir i regalar.

Catavins & L’Oli Ferrer és una de les principals empreses catalanes que col·labora amb la Teca Sàbat amb el subministrament de productes gourmet. Aquesta empresa, creada l’any 2008 per les germanes Ferrer, s’encarrega d’oferir una selecció d’alta qualitat dels millors olis d’oliva i vinagres, vins i caves de la terra. Les principals característiques d’aquests productes gourmet són les singularitats del seu origen, la totalitat de la seva producció es realitza amb ingredients 100% naturals, en la major part dels casos d’agricultura ecològica i amb un alt compromís per l’entorn i el medi ambient. L’objectiu de Catavins & L’Oli Ferrer és aconseguir l’essència del cinquè sentit assegurant la satisfacció i l’emoció en el moment de tastar-los.

Les botigues de la Teca Sàbat aposten pels productes de Catavins & L’Oli Ferrer i posen a la disposició de tots els seus clients l’oli d’oliva verge extra arbequina, el caviar d’oli d’oliva verge extra, el caviar de vinagre balsàmic de Pedro Ximènez, la Flor de sal del Mediterrani, el vinagre ecològic balsàmic de Pedro Ximènez, a més, dels dos productes estrelles que són l’Essence by L’Oli Ferrerun oli d’oliva verge extra ecològic, i el vinagre orgànic i ecològic gourmet, també de Pedro Ximènez.

Maria López, cap d’administració, comunicació i màrqueting de l’empresa, explica que “tots els productes gourmet, que disposem en les nostres botigues, ens proporcionen un tret singular i exclusiu, a part de ser un molt bon article per a gaudir i regalar”. A més, afirma que “oferir un producte gourmet de qualitat com el de Catavins & L’Oli Ferrer és un molt bon reclam per a tots els nostres clients”.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com