Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

La primavera ha arribat a Sant Cugat i comencen els dies de bon temps, els dies de compartir moments a l’aire lliure en bona companyia. Per aquest motiu, a les botigues de la Teca Sàbat ja s’hi poden trobar dos nous refrescos que permetran convertir cada un dels moment en inigualable.

Per una banda trobem una beguda carbonatada sense alcohol. Parlem de l’internacionalment aclamat Glinter Soft Drink Peach, el qual es caracteritza pel seu sabor afruitat, exquisit i singular, elaborat sense cap tipus de colorants, sense cafeïna i sense edulcorants. La pots prendre sola o combinar-la amb els teus còctels. En definitiva, una beguda lleugera, refrescant i innovadora que aportarà un toc diferent a les teves trobades d'estiu.

I d’altra banda, també s’ha introduït el Vermut Reserva Padró Especial, d’origen tarragoní. És un vermut creat per un vi de licor dolç i amb un aroma d’alta intensitat, originat d’un llarg procés d’envelliment d’avellanes, de nous verdes i de figues seques.  Al vermut també hi destaquen aromes d’herbes medicinals, ja que part de la seva creació es realitza a partir de la infusió d’herbes aromàtiques.

Cal destacar que és una beguda que ha estat premiada per diferents concursos a nivell nacional i internacional, com per exemple, pels Premis Vinaris, International Wine & Spirit, Catavinum World Wine & Spirits, San Francisco World Spirit, Concours Mondial De Bruxelles 2016, Guía Peñín, International Wine Awards 2017, entre d’altres.

L’afany d’anàlisi de mercat, d’innovació i cerca de l’excel·lència de Teca Sàbat és constant. Amb les últimes incorporacions vol demostrar l’exquisida atenció, selecció i seguiment de les necessitats del seu públic. Introduint productes mundialment coneguts a Sant Cugat del Vallès és capaç de satisfer les necessitats de tot aquell gourmet interessat en gaudir plenament dels moments que la primavera de 2018 ens ofereix. 

Més sobre el vermut: “orígens de la tradició vinícola”

Tot va començar amb un petit establiment de vins per al comerç local de Tarragona per part de la primera generació (1846 -1890). Consegüentment va arribar la segona generació, Daniel (1875-1953) i Juan (1878-1966), els quals es van incorporar al comerç familiar a falta del seu pare i van construir el primer edifici amb activitat industrial l’any 1916. L’empresa va anar creixent, però els fills de la segona generació van decidir focalitzar el negoci en l’elaboració de vins i vins de licor, deixant de banda la producció d’aiguardents.

Però no va ser fins a 1960 que es va iniciar l’embotellament dels vins més elaborats en ampolles i en caixes de fusta per abastir les grans empreses d’aquella època. 

La quinta i actual generació manté la mateixa filosofia de comercialització i de creixement. Actualment produeix més de 15.000.000 de litres i comercialitza a més de 40 països.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com