Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

IMG 3949

Alguna vegada us heu parat a pensar casaments es realitzen cada any arreu de Catalunya? Bodes grans amb un gran nombre de convidats, petites i més íntimes… La varietat de tipus de casaments és tan gran com el nombre de parelles que es casen cada temporada. Això fa que els organitzadors o wedding planners han d’estar actualitzats sobre totes les novetats que puguin sortir a un sector cada vegada més variable.

Davant l’augment de sol·licitud de pressupostos per a casaments, a Teca Sàbat han adaptat la seva professionalització per a cobrir qualsevol tipus de desig que vulguin realitzar els nuvis, preparant des de les bodes més tradicionals a les més innovadores. De mà de la Verónica Vaz i la Cristina Olivares, wedding planners de Teca, la història d’aquest càtering s’adapta a l’actualitat per a poder arribar a aquests moments tan especials.

Un dels aspectes evolutius a dins d’aquest sector ha estat el fet de com, amb el pas dels anys, hi ha hagut un creixement de disponibilitat d’espais dedicats a atresorar aquests dies assenyalats, fent que l’antelació de temps per a triar lloc sigui cada vegada menor. “Moltes vegades la gent no té clar què vol: càtering, pressupost, espai o nombre de gent”, fa referència Olivares respecte a com cada vegada es deixen per a darrer moment aspectes tan essencials per a poder realitzar un casament amb èxit.

Tot i així, l’experiència de Teca Sàbat permet realitzar bodes més tradicionals així com les més innovadores: “Després de cinc anys en aquest sector, una boda d’aperitiu, primer i segon es pot organitzar ràpidament”, assenyala Vaz sobre l’organització de les bodes més tradicionals. D’altra banda, és Olivares la que més s’inclina per la preparació dels esdeveniments més innovadors: “He estat molt temps a càterings i per a mi és més fàcil adaptar-me a l’espai”, assegura.

És per això que la combinació de l’experiència de les dues wedding planners és complementa perfectament, fent que es pugui treballar per a dur a terme amb èxit des des dels casaments més senzills als que requereixen una infraestructura més gran i amb més feina, i que demanen més creativitat i adaptabilitat.

Amb aquesta línia, els coneixements adquirits els hi permeten avançar una sèrie de claus per a les bodes d’aquest 2019, i que consideren que seran els punts més forts a tenir en compte:

Fotografiables

Anteriorment ja han treballat amb molts casaments ‘colorits’, els colors continuaran tenint forta presència als casaments: copes de colors, tovallons amb tonalitats... Tot ha de tenir un punt de color que pugui facilitar la pressa de fotografies úniques per al record.

“Podem dir que tot el que es posa al casament ha de quedar bé a la foto”, assenyala Vaz sobre com el factor ‘Instagram’ és clau per a les parelles protagonistes d’aquestes jornades.

Àpats participatius
Encara que depèn de com es desenvolupa la boda, un aspecte que no falta és la cerca d’un tipus de menjar que pugui ser interactiu amb els convidats: fingerfood o cuines en viu entre d’altres.

“Sigui com sigui, adaptem la gastronomia a l’espai, tant si és una galeria d’art com una casa al camp”, ressalta Olivares d’aquest aspecte.

Buffets temàtics
Amb els pernils i formatges com a clàssics, les tendències s’obren a altres menjars diferents com el sushi o plats veggies. Això fa que es puguin organitzar taules amb ambients més exòtics o diferents.

Qualitat gastronòmica
Si hi ha un aspecte que no canvia és el valor que rep la gastronomia de qualitat per part de la gent que gaudeix del menjar: “El que l’hi dona valor afegit a la cuina ens acaba agafant a nosaltres”, destaca Olivares.

Aquest és un aspecte més que reforça la posició del nom de Teca Sàbat per a generar confiança en aquells que volen anar sobre segur amb el menjar: “Amb el menjar no pateix perquè saben que amb la Teca sempre encertaran”, puntualitza la wedding planner.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com