Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Teca Sàbat explica com una correcta manipulació dels aliments és vital per aconseguir l'èxit amb aquest tipus de serveis

Snap de Recuit de drap sopa de tomaÌquet i cruixent dalfaÌbrega

A la recta final de curs i amb l'arribada del bon temps, els esdeveniments familiars i celebracions a l'aire lliure s'ajunten per a donar la benvinguda a l'estiu, i es que en aquestes setmanes prèvies a la calor estival, són moltes les agendes amb poc temps per a organitzar trobades ja aparaulades. Com un alè d'aire fresc, moltes vegades la solució arriba de mans dels serveis especialitzats de càtering i organització d'esdeveniments, que s'encarreguen de respondre a les sol·licituds dels clients que busquen poder disposar d'una celebració informal amb la menor quantitat de preocupacions possibles.

Un clar exemple és el cas de l'empresa de restauració Teca Sàbat i, concretament, del seu servei de càtering per a empreses i domicilis particulars. Amb més de 40 anys de trajectòria entre fogons, aquest equip familiar situat a Sant Cugat ha aconseguit establir-se com a gran referent del sector gràcies a l'experiència de tots i cadascun dels seus membres a les seves àrees: cuina, gestió d'esdeveniments, manipulació d'aliments o contractació de col·laboradors externs, entre altres.

D'aquesta manera, a Teca Sàbat han ressaltat dues tendències que triomfen amb els seus serveis, bé siguin en forma d'un tranquil dinar al sol d'un jardí o una agradable vetllada entorn a un sopar únic. 

D'una banda, els esdeveniments al migdia comporten estar a temperatures mitjanes-altes, per la qual cosa un servei bufet d'amanides o gaspatxos pot ser una combinació d'èxit al costat d'un arròs sec o una fideuá, molt relacionades tradicionalment amb aquestes dates. Altres opcions poden servir-se en forma de sopes fredes, tant de meló com síndria, i que poden donar un toc fresc a una trobada de qualsevol tipus.

I a la nit? Una barbacoa amb show cooking al que estiguin preparant els plats al moment asseguren un espectacle d'allò més pintoresc i que atraurà l'atenció de cadascun dels assistents.

L'element en comú que tenen totes dues planificacions és que requereixen del trasllat d'aliments fins al punt en el qual es realitzaran les elaboracions. La seva manipulació requereix de furgonetes en fred i una cura des del moment en què es preparen en cuina fins que es finalitzen en l'espai que els destinen els clients, un aspecte clau sobretot en dies d'altes temperatures. La formació contínua de l'equip de cuina els transmet l'afecte amb el qual han de realitzar cada moviment, tant sigui en un entorn professional com en la cuina d'una casa familiar.

Així doncs, la tranquil·litat de delegar l'organització d'un càtering no depèn únicament de trobar la major rendibilitat, sinó que la relació qualitat-preu que s'ha de buscar tingui inclosa una seguretat que permeti garantir que, tant en el transcurs com una vegada finalitzat qualsevol esdeveniment, el record que s'aconsegueix transmetre amb cada fotografia, sensació i paraula, sigui el d'una trobada memorable.

El detall i la cura a cada plat també han de venir avalats per altres ingredients que no es troben disponibles al mercat. És el cas del Registre Sanitari, un requisit legal que estableix la Generalitat de Catalunya i que simbolitza el toc final que garanteix que cada elaboració pugui arribar perfecte a les taules dels seus clients, tant si són ells els que recullen els plats a alguna de les botigues gourmet que posseeix aquesta empresa com si es preparen al moment en algun dels esdeveniments que organitzen a un domicili particular.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com