Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Canapès

L’empresa de restauració, amb botigues pròpies a Sant Cugat del Vallès, ha donat suport a Sant Cugat Comerç en aquesta iniciativa pionera. 

Són moltes les iniciatives que s’estan donant a conèixer al sector del comerç de proximitat des que va començar la pandèmia del coronavirus, però el que ha passat a Sant Cugat del Vallès sí que és novetat. L’associació de comerciants de la ciutat, Sant Cugat Comerç, va iniciar, juntament amb 12 associacions de comerciants de Catalunya, el portal SlowShopping.cat, un directori comercial on els comerços de proximitat poden oferir els seus productes i serveis a domicili. 

Des del primer moment que Teca Sàbat va sentir a parlar del projecte, va participar-hi, i durant aquestes últimes setmanes, a banda d’aparèixer amb els dos establiments que es troben a Sant Cugat, també ha participat amb campanyes temàtiques com la de la Diada de Sant Jordi o la del dia de la mare

“En temps de crisi cal repensar els negocis i iniciatives com les que planteja Sant Cugat Comerç obtenen tot el nostre recolzament”, assegurava Maria López, cap de màrqueting d’aquesta empresa santcugatenca. “Sabem que Sant Cugat Comerç i 74 associacions de comerciants més, estan treballant en el que serà el marketplace associatiu del futur, encara és d’hora per prendre decisions, però segur que trobarem sinergies i fórmules per poder-hi contribuir”, afegia López. 

Com aprimer establiment de menjar preparat de la ciutat,Teca Sàbat va apostar per Sant Cugat Comerç des de la seva creació i, al ser associada durant molts anys, té clar que ara més que mai tot el comerç ha d’estar unit per fer front a la crisi generada pel covid-19. La nova iniciativa de l’associació de comerciants de Sant Cugat, juntament amb 74 associacions que representen a més de 8.000 establiments, permetrà que comerços de tot el país disposin d’un espai virtual amb opcions reals de vendre i distribuir productes a domicili.

D’aquesta manera, Teca Sàbat es posiciona com càtering i rostisseria de referència a domicili en aquest temps de confinament, fent entregues a domicili dels clients per a que puguin gaudir dels plats calents i freds sense moure's de casa, tal i com reflecteix Cugat Mèdia al seu directori digital sobre el comerç de proximitat. 

Per a reforçar la voluntat de seguir servint els seus productes fins que arribi aquesta nova eina, a Teca Sàbat ja han implementat un nou servei d’horaris específics mentre duri el l’estat d’alarma de 9.00h a 15.00h de dimarts a diumenge. De la mateixa manera, no han volgut deixar de banda la seguretat i tots els seus aliments, des de la seva manipulació a la cuina fins al moment en que es serveixen, segueixen totes les recomanacions de les autoritats sanitàries. El tracte proper i humà característic de Teca Sàbat es seguirà mantenint per qualsevol via, sigui física o digital.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com