Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

blog4

 

L'empresa de restauració Teca Sàbat valora el paper dels professionals en organització d'esdeveniments per a poder garantir l'èxit i la seguretat dels assistents

 

La pandèmia del COVID-19 ha provocat un canvi de mentalitat a escala global, alguna cosa que s'ha notat sobretot en els grans esdeveniments que tenen lloc al llarg de l'any: esdeveniments empresarials, grans trobades socials i festivitats tan importants com poden ser les celebracions d'aniversaris o de compromís.

Moltes celebracions ja han estat ajornades a l'any 2021, havent de passar pàgines en les agendes fins a tornar a anotar aquesta data especial. En qualsevol cas, continuarà existint un factor clau si es vol realitzar un esdeveniment: la professionalitat en l'assessorament i els serveis garantiran l'èxit de l'esdeveniment.

Així ho ha opinat també el Director GlobalTradeshows de SAP, Fernando Sánchez Mayoral, en parlar de com canviarà el comportament de la gent i de la importància que li donaran les persones a la distància social: “Els assistents seleccionaran millor a quins esdeveniments assistir”, deia Sánchez, sobre com l'organització en aquest apartat serà de gran rellevància.

Davant aquesta situació, l'equip de professionals en organització d'esdeveniments i serveis de restauració de Teca Sàbat ofereix solucions basades en la seva àmplia experiència perquè, sigui quina sigui la data triada, l'esdeveniment es pugui celebrar amb la màxima seguretat i èxit.

Una de les principals conseqüències de l'estat actual provocat pel coronavirus és que caldrà tenir compte molts aspectes legals i sanitaris per als assistents a qualsevol mena d'esdeveniment puguin estar segurs.

Quin pot ser una de les solucions més efectives? Per exemple, potenciar els espais amplis en els quals la distància entre els assistents sigui perfectament compatible, un aspecte que serà tendència en tota mena de reunions i celebracions.

Però a més de continuar assessorant amb normalitat, des de Teca Sàbat es vol transmetre un missatge de calma a tots aquells que vulguin organitzar un esdeveniment i és que, abans de res, ha de prevaler la tranquil·litat d'organitzadors i assistents.

Per a mantenir o ajornar una celebració ha de tenir-se en compte la disponibilitat de tots els components. A partir d'aquí, sempre es poden estudiar alternatives i adaptar-les per a aconseguir que qualsevol esdeveniment tingui èxit!

I és que pensant bé les coses, sempre es poden trobar solucions: la celebració d'un aniversari en la zona enjardinada d'una casa, esdeveniments empresarials en zones buidades o espais comuns de les instal·lacions…

També en aquests moments s'estan celebrant innombrables esdeveniments digitals, on els assistents es troben sense poder amenitzar una sessió de networking amb una copa de cava o un bon aperitiu. Des de Teca Sàbat es treballa per a donar resposta al present i al futur, amb esdeveniments segurs i amb campanyes promocionals, enfocades al sector digital, que permetin continuar donant a conèixer productes innovadors i de qualitat, després d'assistir a un esdeveniment.

És important valorar la ràpida mobilització que estan tenint els sectors de serveis per a poder continuar atenent amb la major normalitat i dedicació a la seva clientela, amb la condició de poder continuar garantint la satisfacció amb el seu treball. Un gran esdeveniment tindrà èxit, tard o d'hora, gràcies a la dedicació i esforç de tots.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com