Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Teca_Sabat_Bodes_esdeveniments_Covid19

Des de Teca Sàbat arriben una sèrie de consells i aspectes a tenir en compte per a la planificació i celebració d'esdeveniments sota la influència de la COVID-19

La situació actual ha canviat les nostres vides de moltes formes, per a malament en general però deixant sempre alguna escletxa oberta per a poder veure el costat positiu. Un exemple d'això són totes aquelles persones que formen part del món de l'organització d'esdeveniments. Com podeu imaginar, són molts els negocis que han sofert però d'altres els que han sabut evolucionar i adaptar-se per a continuar treballant i, a vegades, millor fins i tot que abans! 

Sabent el complicada que és la situació ara i com serà, durant i després del coronavirus, i els dubtes que es plantegen una vegada s'aixequi l'estat d'alarma actual, des de Teca Sàbat volen tranquil·litzar-los a tots amb informació i consells que han après al llarg de la seva experiència en planificació de tota mena d'esdeveniments, grans i petits.

La importància de comptar amb organitzador d'esdeveniments

Els planificadors d'esdeveniments són experts en reunions socials i són coneguts en aquest sector com els ‘amfitrions encoberts’. Viuen i estudien les tendències del que constitueix un bon esdeveniment en el dia a dia. Els planificadors són els únics proveïdors de serveis que treballen en nom dels organitzadors, per a protegir els seus interessos i objectius i ocupar-se que res surti malament.

No cal perdre de vista…

Per tant, moltes persones estan considerant anar més enllà d'aquesta temporada davant la idea de realitzar un esdeveniment. Si bé no es pot predir el resultat de l'estat d'alarma, el més probable és que es comencin a permetre reunions amb un nombre de persones cada vegada major, fins a acabar per abastar les xifres que es contemplen per a qualsevol mena d'esdeveniment. Començant amb grups petits i progressivament passant a reunions multitudinàries. Però el camí per recórrer és llarg.

Cal romandre entusiasmats

Un primer gran consell seria romandre entusiasmat amb l'esdeveniment! El coronavirus és només un obstacle en el camí i cal mantenir-se positiu. Hi ha hagut centenars de reunions a tot el món que s'han vist afectades per la pandèmia aquesta temporada, però altres milers que saben que hi ha dies millors per arribar!

Si els recursos ho permeten, podrà realitzar-se una celebració encara millor, amb més temps per a invertir i planificar. Aquests detalls d'última hora i aquests assistents que potser eren baixa en el seu moment, ara tenen més opcions de sumar-se al gran dia!

La importància d'un bon servei

Cal posar-se en contacte amb els proveïdors contractats i descobrir què estan fent per a garantir el més alt nivell de seguretat amb el maneig d'aliments, entre altres aspectes. Un exemple d'això és la garantia de la pròpia Teca Sàbat, els professionals de la qual han aplicat, davant la situació generada pel COVID-19, totes les recomanacions de les autoritats sanitàries oficials per a assegurar la tranquil·litat i el resultat òptim en tots els seus productes.

Com triar una bona data amb les circumstàncies actuals?

Llavors, des del punt de vista de la planificació, si és un esdeveniment que es pretén organitzar amb poc termini de temps, és important considerar el següent:

  • Donar un cop d'ull a la llista d'assistents per a determinar les dimensions de l'espai. Si és un esdeveniment amb poques persones, potser és interessant considerar la possibilitat de realitzar-lo en un espai com la pròpia casa dels amfitrions, en terrassa o jardí. En cas de ser multitudinari i necessitar un espai més ampli, seria recomanable ajornar la cita a algun lloc a la fi de l'estiu o tardor.
  • Cal tenir en compte que tot això pot canviar d'un dia per a un altre si esclata una nova ona, així que cal estar atents i parar esment a les notícies i els números. 

La veritat és que ningú sap quant durarà això pel que, fins i tot si s'afluixen les restriccions, hi haurà un període en el qual els propis professionals treballaran en solucions creatives per a gestionar i contenir la propagació del COVID-19 fins que una vacuna s'hagi posat a la disposició del públic.

Què cal tenir en compte per a ajornar un esdeveniment sense problemes?

Primer, si es considera la idea d'ajornar l'esdeveniment que estava organitzat en un espai aliè a una casa pròpia, cal contactar amb el lloc en què es pretenia realitzar per a esbrinar quines són les opcions que ofereixen. En la majoria dels casos, els llocs són flexibles i permeten posposar-ho sense penalitzacions.

A continuació, cal agrupar les possibles dates i hores que el lloc triat té disponibles i si és factible realitzar l'esdeveniment en aquest dia. Pot ser interessant demanar que comparteixin la seva taula d'horaris amb els clients amb la condició de poder accelerar el procés.

Finalment, és necessari comunicar-se amb cadascun dels proveïdors de serveis per a analitzar les opcions, si es decideix triar finalment l'opció de posposar l'esdeveniment. Si existeix la possibilitat, es podria rescindir l'antic acord i negociar un nou amb altres punts, simplement per a contemplar de manera específica els possibles problemes futurs relacionats amb la pandèmia, la qual cosa a la llarga acabaria sent un benefici per a totes dues parts.

En aquest cas, un organitzador d'esdeveniments i l'equip de professionals que l'acompanyen, poden ser-ho tot en aquesta situació. S'agiliten tràmits i els amfitrions s'obliden en gran part de tots els problemes que poden sorgir.

Sigui quina sigui l'opció triada, és important creure que totes les persones afectades podran organitzar aquesta trobada que tant esperen tan bé o millor que abans que succeís aquesta pandèmia. No estan soles!

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com