Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Blog-Web-delivery-Teca-Sàbat

Amb el tancament de bars i restaurants a Catalunya, des de Teca Sàbat responen als dubtes de moltes persones que recorren a aquests serveis d'alimentació sense estar segurs del seu consum.

Mentre el món continua fent front a la pandèmia de la COVID-19, la societat ha arribat a la conclusió que detalls com els aliments que consumim, l'entorn en el qual es preparen i el lloc on es consumeixen, han de complir amb la més alta seguretat en termes d'higiene. La seguretat alimentària està estretament vinculada amb una bona salut. Llavors, quines accions s'han de realitzar perquè el consum d'aliments sigui segur? Aquest és una de les principals preguntes a les quals ens enfrontem actualment.

Com la pandèmia de coronavirus ha posat en primer pla la importància de la seguretat alimentària a causa de la naturalesa altament transmissible del virus, en Teca Sàbat repassen les normes d'higiene i les mesures de seguretat que porten implementant des de l'inici de la pandèmia i que són necessàries prendre per part dels establiments especialitzats.

Més en el cas de comunitats com Catalunya, en la qual s'han tancat bars i restaurants i només roman el servei de recollida de plats preparats o servits a domicili.
“El risc actual radica a interactuar amb les persones, en un establiment tancat com a restaurants o bars no en la mena de menjar”, assenyalen des de l'empresa de restauració Teca Sàbat, en referència a c´mo aquests serveis tenen un risc menor que menjar fora, perquè els seus usuaris no tendeixen a estar prop d'altres persones. Així doncs, què han de tenir en compte els consumidors per a assegurar-se que aquests serveis són segurs i higiènics?

1. Formació del personal
És important observar al personal dels establiments i conèixer al màxim la higiene i seguretat amb la qual tracten els productes, des de la seva elaboració fins al lliurament. És el primer pas per a aconseguir una seguretat alimentària.
Els repartidors i el personal de la cuina han de rebre formació contínua sobre les millors pràctiques d'higiene, el mètode i la freqüència adequats per a rentar-se les mans, així com la identificació dels símptomes associats al virus. A més de les estrictes mesures preses per a educar i protegir al personal, els qui treballen en les cuines també haurien de guiar-se pel distanciament social mentre preparen el menjar.

2. Ús de materials aptes per a la recollida o enviament
Com és lògic, tots els envasos han d'estar degudament han d'estar nets i ser aptes per a l'ús alimentari, alguna cosa a tenir en compte si un restaurant o botiga d'aliments es passa al delivery durant la quarantena i abans no es dedicava a això.
És un punt molt important perquè un empaquetat correcte garantirà que el menjar es mantingui a la temperatura adequada i, per tant, augmentarà la seguretat del seu contingut quan arribi a destí.

3. Temps fins a arribar a la taula
Perquè el producte estigui en les millors condicions, s'ha de minimitzar la distància del trajecte. És positiu no tractar de cobrir un rang massa ampli per al servei de lliurament, podent garantir que la qualitat del menjar continuarà sent perfecta.

Un exemple d'això s'aplica en el servei Teca Sàbat, centrat en l'àrea de Sant Cugat, per a complir així amb el seu compromís de mantenir un servei de delivery o take away concorde al que els clients esperen de la seva experiència.

En aquesta línia, que una empresa com aquesta posseeixi dues botigues repartides en la mateixa població amb fàcil accés i aparcament, facilita que es pugui cobrir aquest punt amb major rapidesa per a qualsevol dels seus consumidors, sense que s'hagin de cobrir distàncies massa llargues i esperes.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com