Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

TecaSabat Dialegs4

 

Amb les limitacions imposades als bars i restaurants per a frenar la pandèmia de Covid-19, els serveis de delivery i take away es converteixen en tendència per a totes les categories de restauració.

Els tancaments temporals i les severes limitacions a bars i restaurants en gran part del país, ha abocat a tota mena de temples de l'alta cuina al que, fins fa poc, era impensable: posar en funcionament una oferta de cuina parar porta i a domicili. D'aquesta manera, han entrat a competir en un sector de la restauració amb la competència més dura que s'ha desenvolupat en els últims anys.

La bona notícia és que ara es pot gaudir de qualsevol tipus cuina sense grans dispendis econòmics: des d'un menú en el servei de menjars de la cantonada de casa a arribar a cridar a les mateixes cuines de xefs de prestigi, amb estrelles Michelin en la seva carta.

Sense anar més lluny, un exemple que indica la importància que està adquirint el delivery i el takeaway per a portar a Barcelona és que la Michelin més veterana i ritual de la ciutat comtal, Via Veneto, ha inaugurat un nodrit apartat de plats per a portar i a domicili.

Encara que un dels exemples més clars d'aquesta adaptació ‘estel·lar’ ha estat també la d'un tres estrelles Michelin com és Dabiz Muñoz, que ha arrencat amb el seu servei de delivery, El GoXO, treballant directament a través de Glovo i amb una quantitat limitada de comandes.

I tot això en resposta a una situació que, sens dubte, augura que el retorn a la normalitat dels restaurants serà, com menys, complicat. Mesures d'higiene portades a l'extrem, distanciament social, reducció d'aforaments… i la vegada una lluita per mantenir els llocs de treball dels equips i molta incertesa a nivell econòmic.

A menor escala es poden trobar també exemples locals, com és el cas de la ciutat de Sant Cugat del Vallés. El servei de cáterin de Teca Sàbat per a empreses i particulars ha hagut d'adaptar la seva experiència de molts anys en l'elaboració de plats i distribució de productes gourmet per a afrontar amb rapidesa les limitacions de les mesures de seguretat, com el confinament i el distanciament social.

Això els ha permès enfrontar-se a la previsible crisi des d'una situació molt diferent a la de la majoria dels seus col·legues: “Molta gent que veiem s'ha posat en marxa molt tard mentre que nosaltres portem sis mesos mantenint el nostre servei”, expliquen des de l'equip de Teca Sàbat, han ampliat els seus mitjans de distribució i recollida de productes i ho han fet encara més professional. “Ha estat bàsic actuar ràpid i veure com funcionava”, expressen els seus responsables.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com