Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Imatge TecaSabat CaixaProducte 2

La gastronomia sostenible és un moviment que té com a finalitat la promoció del moviment agrícola per donar suport a la protecció de la biodiversitat i la preservació de la cultura.

Aquest tipus de gastronomia s’encarrega de jugar un paper fonamental en el desenvolupament sostenible i en impulsar la seguretat alimentària i la producció d'aliments, sobretot per a les comunitats en vies de desenvolupament.

Aquest moviment gastronòmic sostenible ha aconseguit generar un compromís, en el món de la cuina, per tal de tenir cura del medi ambient. Una aposta per un tipus producte natural, fresc, ecològic, de proximitat i de quilòmetre zero. Es tracta de promoure l'ús de tècniques ambientals sostenibles que beneficien tant la indústria gastronòmica com els comensals i el medi ambient.

L’equip de cuina de la Teca Sàbat porta molt de temps apostant per una cuina sostenible pel medi ambient. La selecció i la utilització de la materia prima és un punt fonamental per assolir i contribuir amb aquests objectius de sostenibilitat.

"Cuinar amb productes naturals, de proximitat i de quilòmetre 0 ens ajuda a ser part d’aquesta filosofia gastronòmica sostenible. A més, aquests tipus de producte ens aporten un sabor que cada cop és més difícil d’aconseguir", afirma l’equip de cuina de la Teca Sàbat.

A part de l’aposta per una gastronomia sostenible, la Teca Sàbat també utilitza un tipus de material reciclable per les entregues de les comandes als clients. Les entregues de les comandes als clients, tant per a particulars com per empreses, es realitzen en caixes de cartró apilables que seran recollides pel seu posterior reciclatge.

Olga, responsable de la botiga de Coll Favà, explica que "la idea d’utilitzar el cartró, com a material per a les nostres caixes de repartiment de comandes, és amb l’objectiu de tenir un material reciclable i reutilizable per respectar el medi ambient".

Recollida Caixa Comanda Teca Sàbat

Com a empresa compromesa amb el medi ambient, la Teca Sàbat vol implementar una nova política sostenible amb l’ús de les caixes de les comandes.

La propia empresa s’ocuparà de l’entrega de la caixa per donar un doble ús amb el seu posterior reciclatge corresponent. D’aquesta manera, la Teca Sàbat estarà reutilitzant un material com el cartró donant un nou cicle de vida amb el procés del reciclatge.

A part d’aquest política sostenible pel bé del medi ambient, també serà un benefici per les empreses en quant a l'optimització de l’espai i l’acumulació de les caixes de cartró sense saber què fer.

"Es tracta d’una aposta win to win. Ens unim a la lluita del reciclatge en pro del medi ambient i solucionem un problema de ocupació d’espai i acumulació de caixes per part de les empreses", assegura l’equip comercial de la Teca Sabat.

Primer de tot, es contactarà amb cada client per saber la seva opinió i si els hi sembla bé sumar-se a aquesta iniciativa. D’aquesta manera, les empreses s’estalviaran la corresponent quota econòmica del protocol de reciclatge i recollida de cartonatge gràcies a la gestió sostenible duta a terme per part de la Teca Sàbat.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com