Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Ketchup Royal

 La Teca Sàbat ha incorporat un nou producte gourmet a les dues botigues de Sant Cugat com són els Ketchups artesanals Belberry.

El ketchup és una salsa agredolça que s'elabora amb tomàquet i sal i s'hi afegeix: sucre, vinagre i barreges d'espècies i hortalisses. Està disponible durant tot l'any i s’utilitza per condimentar plats, típicament, considerats com de menjar ràpid.

La història de Belberry va començar amb una petita botiga gourmet, que data de finals del segle XIX, a la ciutat flamenca occidental de Kortrijk, Bèlgica. Va començar a produir conserves de fruites pel mercat local. El 1990, es va expandir la producció casolana i va començar a exportar les delicioses conserves a nivell mundial.

Les melmelades Belberry, també presents en les botigues de la Teca Sàbat és el principal producte gourmet d’aquesta marca però, amb el pas del temps ha anat incorporant nous productes a la seva gamma. Dels quals destaquen les salses d’amanir i els ketchups d’acompanyament.

La marca Belberry ha donat una volta a aquesta salsa agredolça fins a convertir-la en un autèntic producte gourmet d’acompanyament. El secret de l’èxit del seu ketchup és utilitzar ingredients, completament, naturals, artesanals i amb productes autòctons de la zona.

Les botigues de la Teca Sàbat disposen de tres tipus de ketchups gourmets artesanals amb diferents gustos i sabors, en funció del tipus de plat que vulguis consumir:

  • Ketchup San Marzano Belberry: Aquest tipus de Ketchup és un dels més sol·licitats pels clients de la Teca Sàbat. Conté un 47% de tomàquets San Marzano, l'autèntic tomàquet italià famós per ser l'ingredient principal de les pizzes de Nàpols.
  • Ketchup BBQ Belberry: Belberry va crear aquest ketchup BBQ, especialment, per a plats a la graella. L'aroma fumat i les meravelloses notes especiades agredolces la converteixen en la salsa perfecta per acompanyar qualsevol plat a la brasa, especialment carns. Entre els diversos ingredients que contribueixen a donar-li a la salsa el meravellós sabor, hi ha l'extracte de tamarinde que li dóna un toc exòtic.
  • Ketchup de Tomate con “Jalapeño”: Aquest tipus de ketchup conté xilis “jalapeños” verds de fet donen una aroma lleugerament picant que fa que el ketchup estigui encara més deliciós. S’utilitza per acompanyar les carns a la brasa, els plats fregits, les truites, les pasta, entre d’altres.

 

Les responsables de les botigues de la Teca Sàbat de Coll Favà i Ribatalla expliquen que "tenim un gran número de clients que venen, exclusivament, en busca de productes gourmets per la seva singularitat i el seu sabor artesanal i natural".

A més, afegeixen que "dels tres tipus diferents de ketchups Belberry que tenim a les botigues, de moment el predilecte dels clients és el Ketchup San Marzano Belberry".

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com