degradat blanc-2
degradat blanc
degradat blanc
1.pernil-catering-particulars
2.nens-1-catering-particulars
3.escacs-catering-particulars
4.nens-2-catering-particulars
bgshadow 2

 

 

El càtering per emportar és aquell en que només necessites de la nostra gastronomia, tant si l'has planificat com si et sorgeix de manera improvisada. Pots comptar amb nosaltres per tot o per una part: tu el primer, nosaltres el segon, nosaltres els aperitius, tu el plat principal... Perquè sabem que a casa teva el millor xef també ets tu.

   

El càtering integral és aquell que per la naturalesa de l'esdeveniment requereix d'algun o alguns dels serveis complementaris, ja siguin els cuiners, el personal de servei, el parament de la taula o qualsevol altre decoració adicional.

   

Estem sempre a la vostra disposició per aniversaris, bateigs, comunions, graduacions, tesis doctorals i altres festes familiars com nadals, revetlles, diades i festius de tradició. El nostre equip a domicili: som un gran equip de professionals entre l'event planner, cuiners i cambrers, que aportem al servei tota la càrrega de saviesa provinent d'una tradició que segueix l'esperit de qualitat i professionalitat que ens distingeix.

   

Fem realitat les seves il·lusions oferint serveis de càtering, elaborats minuciosament i de manera personalitzada adaptant-nos a l'espai escollit i a l'entorn.

   

També poden comptar amb els nostres serveis complementaris i espais col·laboradors per als seus esdeveniments, consulti'ns.   

 

 

A TECA SÀBAT ENS ADAPTEM A LES TEVES NECESSITATS

 

ESPAIS EMBLEMÀTICS I SERVEIS EXCLUSIUS NOMÉS PER A TU

boto pressupost

logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com