degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Plats Botigues 2 

La Teca Sàbat analiza quines han estat les preferències gastronòmiques dels clients en la campanya nadalenca 2022/2023.

Després de les últimes temporades complicades, sobretot a causa de la pandèmia, la Teca Sàbat ha pogut dur a terme una temporada de Nadal amb normalitat, però vivint unes setmanes de treball molt intenses i dures per part de tot l’equip de l’empresa.

Aquesta campanya 2022 i 2023 ha tingut com a protagonistes una sèrie de plats de la carta de Nadal que han triomfat entre els clients de les botigues de la Teca Sàbat a Sant Cugat.

Canelons Teca Sàbat

Els canelons tradicionals de Nadal de carn segueixen liderant la llista del productes més demandats, ja que, és un plat que es menja tots els dies de Nadal; tot i que més fortament el dia de Sant Esteve. A més, també són molt sol·licitats i, per aquest ordre, el dia de Nadal i el dia de Reis.

Plats més demandats

De tota la carta de Nadal de la Teca Sàbat, s’ha de destacar les comandes de la Sopa de brou amb galets farcits de pilota i la Crema de Llagosta.

L’equip de cuina de la Teca Sàbat explica que "tot i l’increment de la Sopa d’escudella amb galets farcits, l’Escudella i Carn d’Olla (que inclou caldo de brou de Nadal, galets, pilota, cigrons, verdures i cansalada), que només cuinem el dia 25 de desembre, continua sent el plat més demandat el dia de Nadal juntament amb els Canelons de Carn".

L’Alvocat i llagotins amb cranc i poma és un altre plat que també ha incrementat el volum sota comanda. Mentre que el Tàrtar de salmó marinat amb alvocat, tomàquet i un toc de coriandre i llima ha incrementat el volum de vendes a botigues. A part de la temporada de Nadal, aquests dos plats també agraden molt els caps de setmana i que fem durant l’any.

Carns i Peixos Carta Nadal

Entre les carns, les més venudes han estat el Capó, el Rosbif i el Fricandó de vedella amb moixernons. En volum de vendes, tant el Capó com el Rosbif empaten a nivell numèric.

El Capó del Prat rostit al forn de manera tradicional és un plat tradicional de la nostra carta de nadal des del 1975 i el Rosbif de vedella amb una espectacular guarnició amb prunes en reducció de Porto farcides de nous, compota de poma i salsa de tòfona.

Aquesta elaboració ha agafat molta popularitat en els últims anys ja que es va incorporar a la carta de Nadal l’any 2019 i, any rere any incrementa la demanda.

El Turnedó de Xai d’Aragó confitada en oli d’herbes amb patates també ha incrementat aquest nadal la seva demanda i empata amb el peix més demandat: la Cua de rap en suquet.

"Les Cues de rap en suquet són un clàssic de la nostra carta de nadal i aquest any era novetat fer-los en suquet i podem concloure que ha tingut molt bona acollida", afirma l’equip de cuina.

Carta Aperitius

De tot el gran número d’apertius de la carta de Nadal, el Canapès Box (la Or Box inclou una torradeta de foie de la casa amb poma caramel·litzada, canape de llagostí, tomàquet i ous de tobiko, canapè de tonyina i ou dur i rotlle de york caramel·litzat amb pa integral i foie gras) ha estat la més sol·licitada pels clients de les nostres botigues. Respecte, les diferents coques salades la més venuda ha estat la coca de verdures i tomàquet.

Pàgina web Temporada Nadal

La pàgina web de la Teca Sàbat ha estat funcionant a ple rendiment aquest passat mes de desembre i gener. Ha acumulat un total de 3.000 usuaris, amb una mitjana de 72 usuaris per dia, consultant la informació de les cartes i fent comandes per gaudir en família.

Aquests 3.000 usuaris han realitzat un total de 4.168 sessions (una sessió és el període durant el qual un usuari interactúa amb el lloc web) amb un total de 8.050 pàgines visitades.

Per últim, una de les dades més significatives és la sessió mitjana per sessió d’un usuari que durant el període de Nadal ha estat de 2 minuts i 8 segons, de mitjana. Això, implica que l’usuari es pren el seu temps i navega per la pàgina web perquè troba interessant els continguts i li agrada el que està veient.

"Sense cap mena de dubte, ha estat una temporada nadalenca molt dura pel gran volum de treball però, molt satisfactoria pel resultat obtingut de cara als nostres clients", conclou la direcció de la Teca Sàbat.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com