COMPROMIS DE CONFIDENCIALITAT I COMPLIMENT DEL RGPD

Teca Sàbat respecta la privacitat i confidencialitat dels usuaris de la seva pàgina Web a continuació publiquem la nostra política de privacitat i la manera en que processem la informació personal que vostè ens facilita.

Teca Sàbat es compromet complir la legislació vigent en cada moment en matèria de protecció de dades, actualment el Reglament General de Protecció de Dades (UE) Nº 679/2016.

Únicament s’utilitzarà informació personal donada voluntàriament amb el seu consentiment per facilitar la informació i serveis sol·licitats, així com el que creiem del seu interès.

Les dades sol·licitades son les adequades, pertinents i estrictament necessàries per la finalitat per la que es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-les, no obstant totes les dades son d’obligada resposta per poder complir amb la finalitat de la seva sol·licitud.

A continuació Teca Sàbat informa als USUARIS d’aquesta web, sobre els termes i condicions en els que Teca Sàbat tractarà les seves dades.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem en el seu coneixement que el responsable del tractament de les seves dades es:

JAIPECA, S.L

NIF B-08991515

Direcció postal: Avda. Ragull s/n, cantonada Francesc Vil.la, P.I. Can Magí de Sant Cugat del Vallès

Direcció electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 93 675 20 21

(en endavant Teca Sàbat)

TRACTAMENT DE LES DADES DELS USUARIS DEL FORMULARI DE CONTACTE

  • Finalitat del Tractament de les dades dels usuaris del formulari de contacte:

Teca Sàbat tractarà les dades dels usuaris del formulari contactar amb la finalitat de:

Gestionar i atendre les sol·licituds d’informació i/o consultes que els usuaris del formulari de la web ens enviïn.

Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin i, en els casos que s’escaigui, facilitar-los ofertes dels nostres productes i/o serveis dels que considerem del seu interès.

Teca Sàbat no prendrà decisions automatitzades en base a les dades del seu perfil.

  • Legitimació per al tractament de les dades:

La base legal per al tractament de les seves dades és la obtenció del consentiment del usuari del formulari. És per això que Teca Sàbat sol·licita el seu consentiment per tractar les seves dades amb la finalitat anteriorment descrita de gestionar i atendre les consultes que ens plantegin, consentiment que ens serà prestat en cas i en el moment d’emplenar i enviar-nos el present formulari.

  • Període conservació de les dades:

Teca Sàbat conservarà les dades personals que ens hagi proporcionat, en tant en quan no ens sol·liciti la seva supressió.

  • Destinataris als que comunicarem les seves dades:

Els destinataris de les dades dels usuaris del formulari contactar seran el personal de l’empresa i l’Administrador de la companyia. També podrien tenir accés a les seves dades els proveïdors necessaris per complir amb les nostres obligacions, com el proveïdor dels serveis de hosting de la web i de manteniment del correu electrònic i el proveïdor del servei de manteniment del servidor de l’empresa, que accedirien a les seves dades com a encarregats del tractament.

Les seves dades no es cediran a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal.

  • Drets que l’assisteixen:

Finalment, l’informem que, si ho desitja, pot exercir els drets que el RGPD 679/2016 reconeix a les persones interessades a accedir a les seves dades, a sol·licitar la rectificació de les dades, a oposar-se a oposar-se o a cancel·lar el tractament de les seves dades en determinades circumstancies, a sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat per a la que es van recollir, dirigint-se per escrit a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb còpia del seu DNI.

Si desitja deixar de rebre informació comercial, li preguem que envieu la corresponent sol·licitud de BAIXA per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per correu a l'adreça Avda. Ragull s/n, cantonada Francesc Vil.la, P.I. Can Magí de Sant Cugat del Vallès.

 

logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com