degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

XXSS revetlles 2024

Cada 23 de juny, especialment a Catalunya, se celebra la festivitat de Sant Joan, una ocasió on les fogueres, els focs artificials i les tradicions gastronòmiques s'entrellacen per donar la benvinguda al solstici d'estiu. Un dels costums més arrelats durant aquesta celebració és la de menjar la típica coca de Sant Joan.

0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Esdeveniment STEGROUP 3

L’arròs és un dels productes agrícoles més importants a nivell mundial. No és només un aliment bàsic per a més de la meitat de la població del planeta, sinó que també és increïblement versàtil en termes dels seus usos culinaris.

0.00 (0 votes)

 MG 9205

En el cor de l'experiència gastronòmica de la Teca Sàbat hi resideixen dos principis fonamentals: el temps i l'elaboració. Cada plat, cada preparació que surt de l'obrador, comporta una història de dedicació i mestratge per part de l'equip de cuina de la Teca Sàbat.

0.00 (0 votes)

Imatge TecaSabat Canape

L'art del canapè va més enllà de col·locar simplement alguns ingredients sobre un petit tros de pa. És una expressió gastronòmica que combina creativitat, precisió i sabor per delectar els comensals en qualsevol tipus d'esdeveniments, tant per a particulars com per a empreses.

0.00 (0 votes)

Imagen TecaSabat Croquetes Calcots 3

Les botigues de la Teca Sàbat de Sant Cugat del Vallès, Ribatallada i Coll Favà, són un petit tresor culinari de la ciutat que destaca per la seva capacitat de transformar els sabors de cada estació en autèntiques obres d'art gastronòmiques.

0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Plats Botigues 14

Amb l'arribada del nou any, moltes persones es plantegen nous objectius, i una de les decisions més importants és la de millorar els hàbits alimentaris. Menjar a casa ofereix una oportunitat inigualable per controlar els ingredients, gaudir de plats personalitzats i iniciar una dieta saludable i equilibrada.

logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com