Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2

A la nostra cuina trobareu la combinació perfecta entre la cuina tradicional i la cuina de mercat amb les tècniques més innovadores que els nostres xefs elaboren adaptant-se a les necessitats de cada client i de cada ocasió: oferim una cuina que té present els productes de temporada i tot allò que ens ofereix la cuina mediterrània, referent de la gastronomia mundial.

degradat blanc
gastronomia-002
gastronomia-008
gastronomia-001
gastronomia-002
gastronomia-003
gastronomia-004
bgshadow 2

La nostra cuina és d'elaboració pròpia. Treballem diàriament amb producte fresc i seleccionem les millors matèries primeres per a que t'emportis una cuina de qualitat, fresca i saludable, dels nostres fogons a la teva taula.

degradat blanc
gastronomia-005
gastronomia-006
gastronomia-007
gastronomia-008
gastronomia-004
gastronomia-006
bgshadow 2

Treballem amb proveïdors locals de llarga tradició a la ciutat; d'aquesta manera afavorim el comerç de proximitat que garanteix la qualitat agroalimentària d'un producte fresc amb els seus nutrients intactes, que respecta les estacions de l'any, aquell que la terra ens entrega en cada moment, evita intermediaris i redueix l'impacte ecològic.

degradat blanc
gastronomia-009.1
gastronomia-010
gastronomia-009
gastronomia-010
gastronomia-011
gastronomia-012
bgshadow 2

Les diades tradicionals són moments de gran activitat a la cuina, on es treballa amb el gust de la tradició i la intuïció de nous sabors, textures i sensacions que volem apropar-te per a que segueixis gaudint del plaer de convidar i no cuinar.

degradat blanc
gastronomia-013
gastronomia-014
gastronomia-015
gastronomia-016
gastronomia-013
gastronomia-014
bgshadow 2

La nostra cuina actual és el resultat d'una experiència gastronòmica de més de 40 anys al costat dels nostres clients. Tot això és possible gràcies a un gran equip de professionals que aporten als productes tota la càrrega de saviesa provinent d'una tradició que segueix l'esperit de qualitat i professionalitat que ens distingeix.

logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com