Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Chocolate Love Teca Sabat

 
L’empresa culinària de Sant Cugat segueix apostant pels productes orgànics amb aquesta marca familiar de xocolates premiades a nivell mundial 

En ple moviment de conscienciació per la conservació del medi ambient o d’un tractament adequat dels recursos que els països extreuen de la terra, el terme fair trade comerç just ha adoptat una gran rellevància als darrers anys. Aquest concepte sempre du a la memòria imatges de productes com el cafè i la xocolata. 

 

Establert com un moviment que es va iniciar als anys 50, la seva base consisteix en la venda dels productes locals de pagesos i artesans locals d’arreu del món a països del primer món, com els d’Europa i els Estats Units, aconseguint que els beneficis puguin arribar directament a aquests productors.

En aquesta línia trobem molts dels productes gourmet de les botigues Teca Sàbat Sant Cugat, que sempre busquen potenciar el contacte més directe possible amb els proveïdors, tant de la matèria prima amb la que treballen les seves elaboracions com del catàleg de begudes i aliments ja preparats.

 

Un exemple d’aquesta filosofia de comerç just és la nova gama de xocolates Chocolate and Love que han introduït al seu aparador, per a poder endolcir l’arribada de la primavera amb una varietat de sabors que passen pels més clàssics fins a altres molt innovadors i amb un toc de color molt acord a l’estació primaveral a la que ens trobem.

 

“El tipus de producció d’aquesta xocolata té un valor afegit molt important per a nosaltres”, assenyala Maria López, Cap d’administració de Teca Sàbat, sobre el interès per part de l’empresa d’aquest tipus de productes.

 

I és que tots els detalls que s’han desenvolupat al voltant d’aquesta xocolata respecten els objectius del fairtrade i la producció d’aliments orgànics:  el disseny del paquet ha estat dibuixat a mà i el paper amb que es fabrica destina una part del seu cost a una gestió responsable dels boscos del planeta, segons la certificació ‘Forest Stewardship Council (FSC)’. 

 

Una història familiar

“El motiu de crear aquesta xocolata va tenir un origen molt familiar i va atreure el nostre interès”, ressalta López sobre els principals motius que varen motivar el desenvolupament d’aquesta marca, que es troben directament vinculats amb valors com la proximitat i el respecte de tots els membres que formen part de la cadena de producció d’aquesta xocolata.  

 

Això és degut a que la parella propietària de Chocolate and Loveva decidir adaptar-se a una dieta majoritàriament orgànica mentre estava embarassada de la seva filla, però va tenir dificultats per trobar xocolata orgànica de qualitat. A partir d’aquest moment, van decidir produir els seus propis productes i, per tant, es va crear aquesta nova iniciativa.

“No només és un producte amb un paquet atractiu: és una xocolata de molt bona qualitat”, puntualitza López a la vegada que assenyala com aquesta empresa familiar exporta a 35 països del món i ha guanyat 23 Grans Premis Gold Tastea tota la gamma.

 

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com