Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Temporada Hivern 22

L’equip de cuina de la Teca Sàbat ja té la mirada posada en la preparació de la nova temporada hivernal 2022, carregada de moltes novetats.

Un cop finalitzades les vacances d’estiu, els fogons de la Teca Sàbat tornen a funcionar a ple rendiment per oferir els millor servei a tots els seus clients.

Aquest passat dimecres 24 d’agost les botigues de Coll Favà i Ribatallada ja van obrir al públic, amb l’horari habitual, per oferir novament el servei diari de menús, comandes, càterings particulars i d’empreses.

L’horari de Coll Favà és el dimarts de 9h a 20h, el dimecres de 9h a 15h, dijous i divendres de 9h a 20h i dissabtes, diumenges i festius de 9h a 15h. L’horari de Ribatallada és dimarts de 9h a 15h i de 17h i 20h, el dimecres de 9h a 15h, dijous i divendres de 9h a 15h i de 17h i 20h i dissabtes, diumenges i festius de 9h a 15h

Cal recordar que les botigues de la Teca Sàbat ofereixen als seus clients menjar per emportar a escollir des del primer plat, el segon plat, uns aperitius i/o un plat principal que necessiti pel dia a dia tant per dinar com per sopar. També, hi ha la possibilitat d’emportar-se un fantàstic menú setmanal que varia cada setmana.

Tant els plats de la carta com els plats del menú diari tenen receptes fixes durant tot l’any però, en funció de l’època de l’any s’incorporen noves elaboracions tenint en compte alguns productes de temporada puntuals.

L’equip de cuina de la Teca Sàbat explica que hi ha productes de temporada estacionals que només es fan servir durant l’època hivernal per realitzar receptes molt concretes, sobretot les de Nadal. Dels productes de temporada d’hivern destaquen:

  • Les verdures com les bledes, les carxofes, les albergínies, les coliflors, els espinacs i els pèsols.
  • Les fruites com l’alvocat, el caqui, la castanya, la magrana, el kiwi, la poma i la mandarina.
  • Els peixos i el marisc com l’anxova, les escopinyes, el llamàntol, l’escamarlà, el congre, el llobarro, els muscles i el salmó.
  • Les carns com el capó, el cérvol, la guatlla, el conill, porc senglar, llebre, l’ànec, la perdiu, el pollastre i la pularda. 

 

Temporada Nadalenca

Un dels punts principals de la temporada hivernal són les comandes nadalenques. La previsió és fonamental per l’equip de cuina de la Teca Sàbat perquè el client pugui demanar amb temps la seva comanda ja que es tracta d’una època de l’any amb molta demanda.

L’equip de cuina de la Teca Sàbat necessita temps per elaborar les receptes de la carta nadalenca. Tant els aperitius com els plats necessiten el seu procés de producció i la previsió és importantíssima per preparar les racions exactes de les comandes d’aquestes dates.

Les setmanes de festes nadalenques els cuiners i les cuineres de la Teca Sàbat treballen sense parar i els fogons de la cuina estan encesos tot el dia i part de la matinada, per poder entregar les comandes recent fetes.

María López, cap d’administració i de comunicació i marketing de la Teca Sàbat, assegura que "després de les vacances d’estiu els últims mesos de l’any són molt intensos a causa dels esdeveniments per a càtering d’empreses, càtering particulars i sobretot la temporada de Nadal, que ve farcida de novetats".

A més, conclou dient que "per nosaltres treballar amb previsió és fonamental per poder entregar a temps totes les comandes i, sobretot, en les èpoques nadalenques".

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com