degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Aperitius 66

Un dels aspectes més importants a l’hora d’organitzar un esdeveniment i/o una celebració és la tria d’un bon servei de càtering.

Per poder oferir un bon servei de càtering, l’equip de la Teca Sàbat analitza i, juntament amb el client, valora quines són les seves necessitats per elaborar una proposta personalitzada.

A l’hora de preparar una proposta, des del departament comercial de la Teca Sàbat es tenen en compte factors com la naturalesa del servei, el lloc i l’hora de celebració, les nacionalitats i les edats dels assistents, les al·lèrgies i les intoleràncies i les preferències alimentàries dels assistents, cada vegada més habituals, com es el cas de ser vegetarians, vegans, etc, entre molts d’altres.

La Teca Sàbat ofereix un gran ventall de possibilitats en els seus serveis de càterings d’empresa entre els quals destaquen els següents:

  • Servei càtering empresa delivery.
  • Servei càtering empresa integral.
  • Servei VIP càtering empresa.

Servei càtering empresa delivery

Aquest tipus càtering delivery es pot definir com el servei estrella per ser un dels més sol·licitats i freqüents, actualment, per l’agilitat i el dinamisme del servei.

El primer pas és una conversa entre client i departament per elaborar les propostes més adequades i per escollir les millors combinacions per sorprendre a l’assistent. A partir d’aquí la comanda es prepara a la cuina de la Teca Sàbat i, un cop finalitzada, el repartidor s’encarrega de distribuir-la a les empreses en qüestió. No és necessari un muntatge de mobiliari o cuina adicional.

Aquest tipus de servei està pensat per reunions diàries i/o trobades amb clients. Inclús, cada cop més, el càtering delivery es sol·licita per fer un break durant la jornada laboral, per compartir en afterwork amb els companys de feina i per organitzar un coworking en un dia de la oficina.

Servei càtering empresa integral

El servei de càtering d’empresa integral, a diferència del delivery, és un servei molt més formal que implica un muntatge complet de material i la incorporació de personal per duu a terme el servei.

Aquests serveis integrals són molt sol·licitats per celebrar una inauguració, un esdeveniment, una presentació de producte, una gala, entre moltes d’altres.

Servei VIP càtering empresa

El servei VIP de càtering d’empreses és com el servei integral però amb la inclusió de la nostra cuina en directe.

La Teca Sàbat s’encarrega de traslladar in situ un zona habilitada amb una cuina on varis dels xefs de la Teca Sàbat cuinen al moment perquè els convidats el puguin gaudir l’instant. L’elecció del plat serà a càrrec de l’empresa que sol·licita aquest servei VIP.

Altres serveis de càtering empresa

També, cal destacar serveis de càterings d’empresa com són l’esmorzar/coffee break (per un descans mentre treballa l’empleat), el brunch (per una hora entre l'esmorzar i el dinar per picar alguna cosa i la seva durada acostuma a no superar els 30 minuts) i el lunch (un dinar fingerfood: sense coberts i sense plats; més ràpid i més àgil. L'opció perfecte per a trencar amb la tasca diària sense perdre temps).

Mínim 48 hores d'antelació

Una de les premisses principals per sol·licitar un servei de càtering d’empresa és un mínim de 48 hores d’antelació. Els terminis poden variar en funció de la complexitat del servei i, en cas, de requerir un servei complementari el termini es pot ampliar per la necessitat de preparar un excel·lent càtering d’empresa.

Cal destacar que la necessitat de previsió és déu perquè l’equip de cuina de la Teca Sàbat treballa amb producte fresc, saludable i de proximitat.

L’equip de cuina de la Teca Sàbat explica que "per aquest tipus de serveis fem servir com a base la carta d’aperitius i finger food que tenim a la nostra pàgina web, però sempre treballem en funció de les necessitats del client i del tipus de celebració a organitzar".

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com