degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Imatge TecaSbat Aperitius 1

L’època de les comunions, batejos i celebracions familiars és un dels períodes de l’any on el servei de càtering és un dels més sol·licitats per cobrir aquest tipus d’esdeveniments.

Un dels aspectes que més preocupa en aquest tipus de celebracions és el servei de càtering que s’ofereix als convidats. Comptar amb una empresa especialitzada en l’elaboració personalitzada en aquest tipus d’esdeveniments és fonamental per garantir un excel·lent servei.

La funció de les empreses de càtering no només es proporcionar menjar i beguda als assistents, sinó ajudar a l’organització per dur a terme un servei de qualitat.

La Teca Sàbat compta amb una llarga tradició gastronòmica i la seva premissa sempre ha estat aconseguir l'èxit en les coses senzilles, i això és el que volen transmetre als seus clients.

Amb ells serà fàcil organitzar qualsevol tipus de celebració que puguem somiar. Es tracta d’un servei totalment personalitzat a les necessitats i a les característiques de cada sol·licitud al gust del consumidor.

També, s’encarreguen des de la cerca d’un espai adequat a les necessitats del client, la elaboració de la proposta juntament amb el nostre equip de cuina, la valoració de les necessitats tècniques per arribar a l’èxit de la celebració fins a l'execució del mateix dia. A banda, d'oferir una presentació creativa, original i cridanera.

Càtering Integral Teca Sàbat

Entre els diferents serveis de càterings que ofereix la Teca Sàbat, els càterigs més freqüents de particulars, en batejos i comunions, són els càtering delivery.

El càtering integral és un servei de la Teca Sàbat que inclou serveis complementaris a la gastronomia com els cuiners, el personal de servei, el parament de la taula o qualsevol altre decoració adicional.

L’equip de la Teca Sàbat destaca que "sempre tenim en compte quin és l’objectiu del client, el pressupost i, a partir d'aquí, comencem a realitzar una proposta de càtering personalitzada incloent serveis complementaris, en funció de les necessitats del client".

També, cal destacar el càtering delivery que està pensat pels clients que tenen la previsió de fer un dinar, un sopar, un aniversari o una reunió d’amics. En aquest tipus de càtering per emportar, el client ha de fer una comanda amb una previsió mínima de 72 hores a les botigues de la Teca Sàbat.

Avantatges de contractar un càtering particular per la teva comunió, bateig o celebració familiar

El servei de càtering particular ofereix un gran número d’avantatges entre els quals destaquen:

  • Estalvi de temps i comoditat: Un servei de càtering garanteix un gran estalvi de temps per poder dedicar els esforços en altres tasques de l’esdeveniment.
  • Àmplia oferta gastronòmica: L’equip de cuina de la Teca Sàbat realitza una àmplia proposta gastronòmica on combina la cuina tradicional amb la cuina moderna amb l’objectiu de sorprendre el convidat amb uns sabors espectaculars.
  • Pressupostos personalitzats: Quan es contracta un càtering, sempre s’ofereix la possibilitat d’adaptar el pressupost a les necessitats i a les preferències del client.
  • Màxima qualitat: Molt poca gent és capaç de seduir els paladars més exigents amb creacions gastronòmiques magistrals, on el comensal experimenti una explosió de sabor a la boca. L’equip de cuina de la Teca Sàbat, amb la seva àmplia trajectòria professional, sempre compleix amb les expectatives dels clients.

L’equip d’organització d’esdeveniments de la Teca Sàbat explica que "ens adaptem a les necessitats dels nostres clients oferint serveis de càtering particulars de manera personalitzada, ja sigui a casa teva o a la ubicació on tingui lloc la comunió o qualsevol altre celebració familiar".

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com