Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Web TecaSàbatL’empresa catalana de càtering, menjar per emportar, xarcuteria i productes gourmet, Teca Sàbat, amb seu a Sant Cugat del Vallès, estrena un nou portal web per fer arribar al públic tots els seus productes i els més de 40 anys d’experiència en el sector de l’alimentació, i satisfer així la demanda de milers de persones dintre del territori català. e-deon.net, agència especialitzada en la petita i mitjana empresa, va ser seleccionada per Teca Sàbat amb l’objectiu que aquesta l’ajudés a millorar la seva presència digital i off line arrelant a un públic que cada cop més empra les noves tecnologies per sol·licitar menjar per la xarxa.

Maria López, directora de Teca Sàbat, explica que invertir en una nova pàgina web era fonamental per mostrar tots els serveis, “tant als clients habituals com els potencials que pretenem arribar”. A més, afegeix que amb aquest nou portal “encetem una nova etapa en la qual facilitarem una informació integral d'una sola ullada amb l’objectiu de fer percebre al client que pot materialitzar totes les seves idees de la mà de Teca Sàbat”.

El fruit de la relació entre l’agència de màrqueting i Teca Sàbat ha estat un nou portal interactiu que permet plasmar tots els seus serveis on els usuaris trobaran des d’una acurada selecció d'ibèrics, formatges, patès, foie de la casa, fumats, vins i caves, entre molts altres aliments, com pot ser la millor selecció de productes gourmet per a gaudir i regalar. A més, el portal també disposa d’un apartat de comanda per als serveis de càtering de la Teca Sàbat, especialment pensats per a tot tipus de celebracions: aniversaris, batejos, comunions, casaments i per les festes nadalenques, per exemple.

El nou web que ha dissenyat i desenvolupat e-deon.net, amb seu a Sant Cugat del Vallès i Girona, ha volgut mantenir el tracte familiar i els més de 40 anys d’experiència en el sector per modernitzar la seva imatge 2.0 de cara a tots els seus clients. “Des de Teca Sàbat valorem donar a conèixer el nou portal web i inaugurar la nostra presència a les xarxes socials, per tal de compartir i transmetre els nostres coneixements i serveis”, explica la Maria López, directora de Teca Sàbat. D’aquesta manera, el nou web serveix per plasmar que l’empresa segueix treballant en la mateixa línia que fins ara, amb productes de proximitat i de temporada, i que ofereix el màxim nivell de qualitat en productes d’alimentació tant des de la cuina tradicional com fins a les receptes més innovadores.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com