Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

BacallaSkrei1Aquesta setmana la Teca Sàbat disposa del bacallà noruec més sibarita del món: el bacallà Skrei. Considerat el pata negra del bacallà, posseeix una carn més tersa, blanca i forta; és la matèria primera perfecta per aconseguir un èxit assegurat i satisfer a qualsevol comensal que li agradi aquest tipus de peix.

Aquest bacallà nòmada (Skrei) és considerat el millor bacallà del món gràcies a les condicions naturals que l’envolten: la seva migració des de les aigües fredes de el mar de Barentsz afavoreix la carn més saborosa i el continu moviment dels corrents que el porten a les illes Lofoten (a les quals es dirigeixen per fresar) la fan més consistent. Un gust que es pot gaudir des del gener fins a l’abril, que és quan acaba la temporada.

Cuinar el bacallà Skrei és molt senzill perquè es poden preparar amb ell la majoria de les receptes que realitzem a la Teca Sàbat amb freqüència, ja sigui amb el bacallà fresc o amb el dessalat, estalviant-nos aquest llarg procés. Aquesta setmana oferim aquest peix blanc de carns fermes a la planxa amb un suau pisto blanc, per mantenir el gust principal del bacallà.

Si desitges degustar el millor bacallà del món, només has d'anar a les nostres botigues i comprar aquesta deliciosa varietat de bacallà fresc, en la seva plena temporada.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com