Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

TecaSabat Dialegs1La contractació d’un càtering s’ha convertit en una solució perfecta per a totes aquelles empreses que tenen en ment l’organització d’un esdeveniment corporatiu. El servei de càtering està en ple creixement entre el sector empresarial, ja que si es fa una bona tria s’aconsegueixen molt bons resultats. A Teca Sàbat portem més de quatre dècades oferint un excel·lent servei de càtering, tant per a particulars com per a empreses, garantint així un alt grau de satisfacció entre tots els comensals.

La principal característica del servei de càtering de la Teca Sàbat és que sempre donem una solució, tant a petites com grans empreses, per cobrir totes les seves necessitats. “Ens cuidem de tots els detalls, independentment de la dimensió de l’esdeveniment, i oferim diferents opcions segons la naturalesa i la franja horària del servei”, explica la Verónica Vaz, events planner de la Teca Sàbat. Des d’un esmorzar o coffee break, un brunch, un lunch, un dinar de treball passant pels cocktails fins a esdeveniments corporatius i empresarials en petit comitè o multitudinaris. Totes aquestes opcions que oferim coincideixen amb un objectiu central: la qualitat dels aliments i el millor servei per bandera.

L’afany de millora de la Teca Sàbat és constant i, per aquest motiu, el passat mes de maig vam potenciar el nostre fantàstic servei de càtering amb una nova carta d’aperitius i fingerfood on el client pot trobar: les pites de rosbif o pollastre, les burgers de vedella o de salmó, el sandvitx de verdures a la brasa, les torradetes de caviar i ou de guatlla i el canapè de foie i poma caramel·litzada, entre moltes altres referències gastronòmiques. “La nostra cuina actual és el resultat d'una experiència gastronòmica de més de 40 anys al costat dels nostres clients que sempre cerca la l’excel·lència amb un producte fresc, natural i saludable”, conclou la Maria López, cap d’administració, comunicació i màrqueting de l’empresa.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com