Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)


Captura de pantalla 2018 07 25 a les 18.09.01

 

L’equip de la Teca Sàbat explica que volen fer costat a tots els clients que treballen o es queden a casa durant el mes d’agost. Durant el mes d’agost són molts els establiments que abaixen les persianes i s’acomiaden dels seus clients durant unes setmanes. 

A la Teca Sàbat però no aturen la maquinària, tenen clar que a l’agost han de seguir oferint servei als clients que durant tot l’any confien en la seva gastronomia.

Olga Hernández, la directora de la botiga de Teca Sàbat al barri de Coll Favà, Sant Cugat del Vallès, explica que “obrim a l’agost perquè els clients ens ho demanen, són molts els que segueixen fent comandes particulars, i cada any, a l’agost, també veiem com s’incrementen les comandes d’empreses”. D’altra banda, la Cristina Olivares, Event i Wedding Planner de la Teca Sàbat explica que “durant l’agost baixa una mica la feina al nostre departament, però sorprèn el volum de plats que se segueixen cuinant, la gent que es queda a Sant Cugat surt més, no cuinen a casa i acaben venint a comprar de forma recurrent”.

Cada any la Teca Sàbat decideix tancar durant els vint primers dies del mes d’agost la botiga de Rambla Ribatallada i mantenir oberta la botiga del barri de Coll Favà, cosa que assegura un volum de feina continuat a una de les botigues. L’Olga Hernández assegura que “hi ha clients habituals a la botiga de Rambla Ribatallada que cada any, durant el mes d’agost, venen a la nostra botiga de Coll Favà a fer les seves comandes”.

I mentre la cuina i les botigues segueixen a bon ritme tot l’estiu, el departament d’esdeveniments i casaments sí que nota un descens de feina, que aprofiten per revisar tots els projectes fets durant els mesos abans per proposar millores i començar a preparar-se de cara a la pròxima temporada.

“Aquesta passada temporada hem servit molts banquets a casaments, festes d’aniversari i esdeveniments d’empresa. Sempre busquem innovar, aquesta temporada hem ofert barbacoes amb cuina de peix i marisc en viu, hem apostat per un nou tipus de barbacoa que ha tingut molt bona rebuda entre els clients” comenta la Cristina, mentre ja comença a preparar-se per fer propostes innovadores per a la temporada 2018 – 2019.

La Cristina Olivares és una de les Event i Wedding Planners de la Teca Sàbat, però a més, també és la responsable d’assessorar i revisar les comandes tenint en compte l’equilibri nutricional més saludable, i és per això que ha aprofitat per recomanar que “aquest mes d’agost es consumeixin plats frescos perquè el cos ho demana, que es tingui en compte no trencar mai la cadena del fred portant una nevera si la gent va a la platja, piscina, camp o muntanya, i que gaudeixin del temps lliure o la feina a un altre ritme menjant de forma saludable”.

Finalment i tenint en compte que durant el temps de vacances moltes famílies i parelles gaudeixen del seu temps, l’equip de la Teca Sàbat ha fet la seva pròpia recomanació d’estiu; l’Olga Hernández, directora de la botiga de Teca Sàbat Coll Favà recomana les coques salades i els gelats Sandro Desii, “un tàndem perfecte pels amants de les piscines, les platges i el pica pica saludable”, i per altra banda, la Cristina Olivares ha fet la recomanació romàntica de l’estiu, que consisteix en “el plat fred de síndria Fashion amb formatge feta, gingebre, liquat de síndria i maduixes amb llagostins, combinat amb un vi rosat de garnatxa, el Rosa d’abril del celler Torelló, per exemple, i un gelat de l’exclusiva marca Sandro Desii”.

 

Captura de pantalla 2018 07 25 a les 18.09.11

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com