Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

 

Les bones condicions meteorològiques que s’han viscut des de la passada primavera fins a finals d’estiu són les responsables de l’excepcional temporada de bolets que hem començat a viure a Catalunya. Segons Pedro López, el Gerent de Teca Sàbat: “les constants pluges i escassetat de vent, han estat dos factors claus per a l’aparició d’aquesta florida de bolets excepcional, tant en quantitat com en varietat”.

La caça de bolets és una tradició que cada any compta amb milers de caçadors que surten a la cerca d’aquestes espècies amagades als boscos. Els caçadors de bolets
rastregen la muntanya a la cerca de tot tipus de bolets: rovellons, camagrocs, carreretes, ceps, rossinyols, però l’espècie que més destaca a Catalunya és el Rovelló. Això es deu al fet que en aquest territori es troben una gran quantitat i alhora són de molta qualitat. Els rovellons es poden cuinar de diverses maneres, però Pedro López, gerent de Teca Sàbat, recomana que “es cuinin a la brasa, ja que aquesta metodologia provoca que el rovelló tingui molt millor sabor”.


Pedro López, també destaca l’Ou de Reig, un tipus de bolet difícil de trobar, que té molta demanda i que per tant es converteix, actualment en un dels més cars del mercat. López comenta que personalment és el bolet que més li agrada i que sempre que està disponible intenta tenir-lo present a les receptes d’alguns dels plats de la seva cuina.

Com cada tardor, a Teca Sàbat els rovellons passen a ser un dels protagonistes de la temporada i els responsables de la cuina en destaquen dos dels plats que contenen aquests bolets. Un d’ells és el “Variat de Bolets”, que com bé indica el seu nom està format per diferents espècies de bolets, en aquest cas per: el Rossinyol, el Rovelló i el Camagroc. Pedro López, explica que “aquests bolets provenen directament dels caçadors de bolets i, per tant, són de molt bona qualitat”.


El següent plat que destaca és el plat anomenat “Mar i Muntanya”, format per pèsols i faves amb rovellons i camagrocs. Des de Teca Sàbat sempre s’està atent a les necessitats i les demandes dels seus clients, és per això que sempre s’intenta aprofitar les temporades com l’actual per poder oferir els millors productes, ja sigui des de l’obrador o les dues botigues gourmet que tenen situades a la ciutat Sant Cugat del Vallès.

 

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com