Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Coques

Aquesta empresa de restauració professional de Sant Cugat fa coincidir un dels moments amb més demanda de l’any per treure el màxim rendiment al seu catàleg de coques salades.

A Teca Sàbat es viuen els dies previs a la Revetlla de Sant Joan amb molta feina però també amb la mateixa il·lusió de sempre, reforçats per les bones notícies davant el coronavirus i la disminució de les restriccions sanitàries. És un moment especial pel seu equip, no només perquè és una època de molta demanda sinó també perquè és una festa que es viu d’una manera molt intensa i on la coca n’és un element essencial. Per això, treballen aquests dies perquè les coques tinguin tot el gust que li dóna l’elaboració artesana i puguin arribar als seus clients en les millors condicions.

Concretament, l’especialitat de Teca Sàbat és l’elaboració de coques salades, amb una llarga tradició al darrere. De la mateixa manera que les coques que s’elaboraven als forns dels pobles antigament, utilitzen els mateixos ingredients per aconseguir els sabors de tota la vida: coques amb ingredients com verdures de l’hort (albergínies, ceba, pebrot, tomàquet, etc) però també carn i peix.

Amb l’ús d’aquest tipus d’ingredients de proximitat i alta qualitat, han fet que aquest producte s’hagi convertit amb el temps en varietats de coques salades molt populars a Sant Cugat, amb variants diverses per adaptar-les a tots els gustos.

A Teca Sàbat ja fa anys que en venen tant a les botigues com als esdeveniments que organitzen: totes tenen una base molt fina, preparada aigua perquè quedi cruixent i una mica de sal i oli.

Els professionals d’aquest obrador en fan de diferents tipus: amb una base de tomàquet natural, d’anxoves, ceba, pebrot verd i vermell, i oli d’oliva; de botifarra, amb una base de ceba i pebre vermell com a condiment que li dóna un toc de color i gust ideals; de formatge de cabra, amb albergínia i pebrots escalivats com a casa; o de salmó fumat entre d’altres, un èxit que decora la taula a més de tenir un gust únic, marca de la casa.

Un dels secrets de les seves coques són els ingredients naturals de les matèries primeres. Tot és producte fresc i de proximitat: des de les verdures, que compren senceres i tallen a làmines i trossos, fins als peixos i les carns. També és determinant la seva elaboració, necessàriament llarga, perquè les verdures quedin ben escalivades, així com utilitzar un forn especial, de més de 45 anys i que és ideal per l’òptima cocció de les coques.

La coca salada de Teca Sàbat és ideal com a complement per als àpats però també com a plat principal, siguin aperitius, dinars o sopars; o també per a berenar a qualsevol època de l’any. Això sí, com que és un producte fresc, recomanen que es consumeixi acabada de comprar i no guardar-la massa temps perquè no es faci malbé: el motiu perfecte per no deixar-ne gens ni mica al plat en una ocasió especial com la revetlla de Sant Joan.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com