Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Nova_carta_teca_sàbat

 

Els xefs d’aquest equip han actualitzat la seva carta per continuar a l’avantguarda gastronòmica amb el seu propi concepte, prioritzant la qualitat de la seva oferta gastronòmica.

Teca Sàbat, amb més de 40 anys d’experiència al sector gastronòmic de Sant Cugat, ha tornat a realitzar una nova millora en benefici de tots els seus clients: la renovació de la seva carta, que trobareu a la seva web. Tot amb un objectiu: seguir prioritzant la qualitat de la seva oferta gastronòmica a través de noves creacions i mantenint grans clàssics. Una aposta per un canvi d’imatge actualitzada, molt més accessible i que es podrà consultar en format virtual, adaptant-la a les noves tecnologies per a que tothom la tingui de manera immediata al dispositiu que vulgui.

Malgrat la pandèmia, els fogons de Teca Sàbat han continuat funcionant, ja que abans de decretar-se l'Estat d'Alarma, el seu equip va prendre l'encertada decisió de mantenir les seves instal·lacions en funcionament però amb totes les mesures de seguretat higièniques, per a protegir els seus clients i continuar en marxa.

Ara, després d'una llarga temporada on el sector de la restauració s'ha vist molt afectat a causa de les restriccions imposades per la pandèmia, aquest mes de setembre Teca Sàbat ha volgut renovar la seva imatge a través de la nova carta virtual.

Aquesta nova carta és una adaptació de la que tenia fins ara, del segell que els va fer referents gastronòmics a Sant Cugat i que compta amb alguns plats que són novetat però mantenen l’essència de la firma. "Hem volgut mantenir la nostra essència sense perdre de vista l’important: escoltar les peticions del client i oferir-li el que demana", expliquen des de les cuines de Teca Sàbat.

El recomanable serà deixar-se guiar pels professionals de les botigues de Teca Ribatallada i Teca Coll Favà. L'aperitiu, simple però deliciós: com els Canapès Plata i Or Box, una forma molt elegant i ben presentada de poder tastar diferents elaboracions, amb sabors i textures que varien fins completar tota una gama de sensacions. Però també es trobaran moltes altres creativitats gastronòmiques.

La part freda del menú que es porti a casa podrà tenir també un aspecte més divertit amb les Bubbles (o bombolles) per les sopes fredes que disposen a la seva nova carta, una forma diferent de prendre-les. A més, amb aquesta renovació, l’equip de xefs no ha volgut deixar de costat la part ecològica i responsable amb el medi ambient, i per això han desenvolupat un nou format per servir les amanides, hummus i guacamoles en barquetes de bambú: sostenibilitat a cada elaboració.

Per als qui també els hi agrada algo més fácil de portar però sense perdre la personalitat de Teca Sàbat , el nou Sandwich de pollastre, amb recepta pròpia, és una elecció segura, amb el punt de cocció de la carn en el seu punt òptim per no perdre cap de les qualitats ni sabors.

I és que el punt fort que caracteritza les elaboracions d’aquest equip de xefs és que donen la mà a la millor cuina de producte i l’actualitzen. Per buscar la inspiració a l'hora d'elaborar la carta "sempre recorres a la memòria i l'experiència i vas incorporant tècniques, textures i altres", expliquen. És una carta que s’adapta i el producte de temporada que els hi faciliten els seus proveïdors de confiança. Això també ha succeït amb les postres, que han evolucionat i ampliat la seva part de la carta, per a que es puguin complir tots els desitjos dels més golosos de cada casa.

La veritat és que el que fa especial a Teca Sàbat no sols és el seu deliciós menjar, és la proximitat que ofereix al client el seu equip i la certesa de que elaboren tots els seus plats. Un sap que es troba un professional preparat per explicar el plat, com es fa i què porta. Amb un equip digne d’un gran menú com el que es pot organitzar a Teca Sàbat, les possibilitats són infinites.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com