Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Imatge TecaSabat Arrossos

L'arròs és un dels principals aliments utilitzats en la nostra gastronomia mediterrània per la seva versatilitat. Ja sigui com a plats principal o com a base d’acompanyament, l’arròs ofereix un gran número de beneficis per la salut.

L'arròs és un gra de cereal. El gra té en més de 40.000 varietats amb diferents formes, grandàries, textures, aromes i colors. Es tracta de l'aliment més consumit en el món, segons l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura.

Aquest cereal és un aliment fonamental en moltes cuines de tot el món i és un important cultiu de cereals que alimenta a més de la meitat de la població mundial. Els beneficis per a la salut d'aquest cultiu són els següents:

  • Proporciona energia.
  • Prevé l'obesitat.
  • Baix en greix.
  • Aporta alts nivells d'aigua.
  • Calmant digestiu.

L’equip de cuina de la Teca Sàbat és coneixedor de les característiques i beneficis d’aquest aliment per incloure’l perquè sempre estigui present a la seva carta setmanal.

L’arròs és un producte que està present tot l’any gràcies a la gran producció i versatilitat a l’hora d'incorporar-lo en les nostres receptes”, afirma Pedro López, Gerent i Cap de cuina de la Teca Sàbat.

El secret de la qualitat dels plats de l’arròs de la carta de la Teca Sàbat regeix en l’elecció dels productes, les elaboracions i les tècniques de cocció.

L’elecció dels productes de l’equip de cuina per la preparació dels arrossos és la primera clau de l’èxit.

Tots els ingredients dels nostres arrossos que fem servir per la seva preparació són de primera qualitat, frescos, naturals i de proximitat”, explica Pedro López, Gerent i Cap de cuina de la Teca Sàbat.

L’arròs Bomba de la illa de Riu del Delta de l’Ebre és l’ideal pels arrossos de muntanya i peix i l’arròs italià Arborio és el que utilitza l’equip de cuina de la Teca Sàbat per la preparació dels risottos.

Un altre factor principal són les elaboracions prèvies a la cocció de l’arròs. En tenim dos tipus: els sofregits i els fondos.

Sofregits Teca Sàbat

El sofregit de la Teca Sàbat és diferent en funció del tipus d’arròs a cuinar. “Els sofregits els elaborem cada 2 o 3 dies perquè siguin frescos i potents, com acabats de fer, pel cap de setmana”, afirma en Pedro López.

El productes més utilitzats per aquests sofregits són la nyora per a sofregits de peixos i tomàquet amb ceba per sofregits més de muntanya.

Fondos Teca Sàbat

Els fondos també un altre factor molt important en l’elaboració dels arrossos. Ajuden a potenciar el sabor els arrossos. Cada fondo té la seva particularitat, no n’hi ha cap de semblant.

  • Pels arrossos de peix el fondo s’elabora amb verdures, marisc i diferents tipus de peixos com per exemple les galeres.
  • En el cas dels arrossos de muntanya amb botifarra o cargols, les herbes són fonamentals i sobretot amb l’ús d’aigua natural.

Tècniques de cocció

La cocció de l’arròs és una tècnica de cuina molt precisa. En el cas de la Teca Sàbat, utilitza una tècnica de cocció molt particular per poder conservar les propietats del productes durant un parell de dies com si estigués recent cuinat.

El que fem és marcar l’arròs 5 minuts al foc i, posteriorment el traslladem al nostre forn, semblant al d’una pizzeria, que té més de 30 anys”, detalla l’equip de cuina de la Teca Sàbat.

Un cop l’arròs surt del forn, s’envasa al buit en una abatidora de temperatura al buit per refredar-lo. D’aquesta manera, conserva totes les seves propietats per ser consumit pels clients en un parell de dies com si estigués recent cuinat.

Tots els arrossos que preparem pels nostres clients agraden molt! Dels quals destaquen l’arròs de verdures amb gambes, l’arròs a banda, l’arròs caldòs amb llamàntol, l’arròs negre, l’arròs amb calamarcets i carxofes (quan és de temporada), el rissotto de ceps i el de verdures”, assegura en Pedro López.

Tot l’equip de cuina de la Teca Sàbat sempre està en constant evolució i estudi dels aliments, per treure el màxim rendiment de les característiques i els beneficis del producte oferint una excel·lent alimentació mediterrània a tots els nostres clients.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com