Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

degradat blanc-2
bgshadow
0.00 (0 votes)

Imatge TecaSabat CateringEmpresa 2

El càtering d’empresa és un dels principals serveis més sol·licitats a l’hora d’organitzar un esdeveniment, un acte de celebració o una reunió. La Teca Sàbat ofereix aquest servei de delivery per donar solucions i cobrir les necessitats de les petites, les mitjanes i les grans empreses.

L’equip de Teca Sàbat treballa adaptant-se a les necessitats del client, elaborant una proposta a mida de cada esdeveniment per arribar a l’èxit. El client i/o l’empresa demana la seva proposta de càtering i la Teca Sàbat s’encarrega de recomanar la millor opció segons la petició del client.

En el dia a dia de les empreses acostumen a produir-se reunions amb clients, trobades amb el personal, jornades de treball, cursos de formació professional, reunions online en les quals comptar amb un bon delivery és fonamental per triomfar davant els convidats.

Menú Setmanal Teca Sàbat

A banda dels diferents tipus de serveis de càtering que té la Teca Sàbat, n’hi ha un altre que a causa de la pandèmia del COVD-19 ha agafat molta força com és el menú setmanal.

El menú setmanal de les dues botigues de la Teca Sàbat ha augmentat la seva demanda pel canvi de mentalitat dels treballadors.

El fet de potenciar el teletreball durant la pandèmia molts treballadors i treballadores no tenen temps de cuinar i opten per un servei delivery de menjar preparat.

En les dues botigues de Coll Favà i Ribatallada de Sant Cugat, hem notat un augment de la demanda del menú setmanal tant per part dels treballadors i treballadores que fan teletreball com per part de les empreses que compren menús setmanals pel seu personal”, afirma la María López, cap d’administració i de comunicació i marketing de la Teca Sàbat.

Tipus de delivery d’empresa

La Teca Sàbat porta des de l'any 1975 sent el primer establiment de Sant Cugat en oferir plats cuinats de primera qualitat i serveis de càtering d’empreses, oferint el millor servei pel client amb la finalitat de cobrir totes les seves necessitats sol·licitades al nostre departament de càtering d’empresa.

Ja sigui per inauguracions, presentacions de producte, fires, copa de cava i/o un pica-pica per a compartir un bon ambient amb els assistents, la Teca Sàbat cuida tots els detalls tant per a petits com per a grans esdeveniments corporatius.

Maria López conclou queens cuidem de tots els detalls en funció de les necessitats de cada client. Tenim en compte la naturalesa de l’acte i la franja horària del servei”.

Rating

Recipe Rating
logo teca sàbat footer
RSIPAC 26.04063/CAT i RGSI 26.00758/B
Tots els drets reservats
Segueix-nos:  logo facebook blaulogo instagrm blaulogo instagrm blaulogo linkedin blaulogo youtube
Powered by: e-deon.net
Joomla Templates by Joomla-Monster.com
 
http://comprar-ed.com http://espfarmacia.com